divendres, de setembre 19, 2008

La Mercè 2008


La Mercè 2008, la gran festa popular de Barcelona, ja escalfa motors. L'Ajuntament ja ha fet públic el cartell, obra del dissenyador gràfic Peret, per a l'edició d'enguany, i tanmateix s'han avançat alguns dels actes de què constarà el programa així com la incorporació de nous escenaris, com el Castell de Montjuïc, el Moll de Barcelona (Torre Jaume I) i l'antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, que s'afegiran així als 'tradicionals' Fòrum, Port Vell, parc de la Ciutadella i el centre de la ciutat.



Del 19 al 28 de setembre, Barcelona tornarà a estar de Festa Major.
Com cada any, la programació arriba farcida amb centenars d’activitats, totes gratuïtes i pensades per als gustos de tothom. La Mercè us ofereix:
-Tradició: castells, correfoc, cercaviles, balls...
-Focs artificials: tres nits de Festival Pirotècnic, i el dia 24, el Piromusical!
-La Festa del Cel: una festa per a totes les edats, amb el Festival Aeri com a cap de cartell
-Música: La música independent del , i concerts dels grups que més sonen
-
Arts de carrer al parc de la Ciutadella: un programa ple d’espectacles familiars, cinema a la fresca, concerts de jazz, el Festival Àsia...
-Participació: Maneres de mullar-se per Barcelona. Les entitats i el propi ajuntament surten al carrer per mostrar la seva feina.
-Esports: Aquesta Mercè serà més esportiva que mai. Als grans clàssics (Cursa, Travessa Nedant al Port) s’hi afegeixen competicions de noves modalitats.
-Mercè a la Mar: El Moll de Barcelona s’incorpora a la graella de programació amb espectacles per a tota la família i els concerts més mediterranis
-Quito, ciutat convidada: Amb la col·laboració d’artistes de tot l’Equador, Barcelona s’acosta a la cultura d’una de les comunitats immigrades més importants de la ciutat
-Any del Diàleg Intercultural: La Mercè forma part d’aquest any dedicat a la concòrdia entre pobles
-La creació a Sant Andreu/Fabra i Coats: La Fabra i Coats s’ha de convertir ben aviat en un important pol cultural de la ciutat. Per la Mercè, es dedica als creadors d’avantguarda
-Circ a Montjuïc: Els dies 20 i 21, el castell de Montjuïc es converteix en un gran circ on podreu passar el dia, d’espectacle en espectacle.

Mireu la web.

5 comentaris:

PavlovDoorman ha dit...

A menina vai ter uns dias preenchidos com tanta festa programada...eheh

Å®t Øf £övë ha dit...

Nogs,
Então por estes dias há festa por aí!!!
A avaliar pelo programa, não falta o que escolher.
Beijinhos.

interpreta-sones ha dit...

no serás de las que después queman contenedores y eso, no? tiene que dar rabia que se asocie la fiesta con las consabidas revueltas callejeras, la verdad, pero en fin, queda tan mediático! (grr!)

nOgS ha dit...

Qué?

No!

Solo quemará mis fuerzas:P

meus instantes e momentos ha dit...

voltando feliz ao teu blog. Muito bom. Gosto daqui.
Maurizio